Sfat despre Marketing prin Facebook

Facebook este unul dintre cel mai mare site de socializare din lume, iar numarul utilizatorilor creste rapid. Acesta este o sursa foarte buna de networking; dar ca multe unelte online de networking sau activitati de marketing puteti fi trasi la raspundere. Deci, aveti grija cum folositi Facebook.

Aveti grija cand va creeati un cont. Nu vreti sa fiti luati in considerare ca un spammer si nu vreti sa dati prea multe informatii personale ( doar daca nu va deraneaza faptul ca sute de mii de persoane va vad profilul). Nu vreti sa dati peste un ‘’stalker” cand convorbiti cu straini.

Nu folositi numele firmei ca nume de cont. Nu faceti aceasta greseala deoarece ati incalca regulamentul Facebook. Aveti voie sa faceti alte pagini de net despre firma voastra prin intermediul Facebook.

Raspundeti la cererile de prietenie. Acceptati cererile de prietenie dar aveti grija cum le trimiteti pe ale voastre. Cererea trebuie sa fie interesanta si personala.
Folositi diversele aplicatii de pe Facebook. Facebook are multe aplicatii care are putea face actiunea voastra de networking mai usoara si plina de placere. Exemple sunte aplicatiile pentru adaugarea albumelor si a filmuletelor.
Integrati-va in grupurile de pe Facebook Gasiti alte firme care se afla pe Facebook si formati un grup de interese comune. Cautati grupuri pe topicul care va intereseaza. In grupuri puteti face multe cum ar fi linkuri la produse si idei de bussiness.

Integreaza aplicatiile voastre in profilul de pe Facebook. Acest lucru permite ca milioanele de persoane sa va vada profilul si acest lucru ar putea sa atraga diversi sponsori sau firme care ar vizita site-ul firmei voastre.