Samsung Galaxy Ace Plus este o alegere populară în rândul consumatorilor de telefoane mobile

Samsung Galaxy Ace Plus este un telefon mobil care impresionează prin funcționalitățile pe care le oferă. Dispozitivul utilizează un procesor de 1 GHz, iar în combinație cu sistemul de operare Android se transformă într-o unitate compactă şi uşoară, care va deveni fără îndoială o alegere populară în rândul consumatorilor de telefoane mobile. 

Telefonul dispune de un ecran de 3.6 inci, cu multi-touch. Ecranul funcţionează la o rezolutie de 320 x 480 pixeli, oferind imagini de calitate excepţională. Accesul la Internet se poate face cu viteze de până la 7,2 Mbps prin intermediul conexiunii 3G oferind în acelaşi timp avantajul suplimentar de a accesa servicii Wi Fi disponibile, prin propria conexiune Wi-Fi. Telefonul dispune de asemenea de slot pentru Micro USB şi Bluetooth și oferă conectivitate GPRS şi EDGE. 
Dispozitivul are capacitate de memorie internă de 3 GB, ceea ce este suficient pentru majoritatea cerinţelor. Pentru cei care au nevoie de capacitate de memorie suplimentară unitatea oferă posibilitatea de a utiliza un card SD. Telefonul mai dispune de radio FM stereo, RDS, player multimedia, organizator, si o camera de 5.0 megapixeli. 

Samsung Galaxy Ace Plus seamănă izbitor de mult cu Samsung Galaxy Ace, dar oferă utilizatorilor săi o gamă impresionantă de tehnologie și funcținalitate. În ceea ce privește prețul, este în jur de 950 lei, iar în raport cu funcționalitățile sale, putem spune că face parte din categoria unor telefoane ieftine, mai ales pentru că este vorba și despre un smartphone.